Heb je je ooit afgevraagd of onze UV-C ultraviolette ontsmettingsmiddelen en sterilisatoren de verspreiding van COVID-19 kunnen stoppen? Het antwoord is ja! Het is wetenschappelijk bewezen dat UV-C-straling het COVID-19-virus en andere pathogenen die mensen aanvallen, bestrijdt. 

Laten we eens kijken naar wat de wetenschap heeft ondervonden… 

  1.  In het augustusnummer van Journal of Applied Microbiology van augustus 2019 meldde een artikel met de titel ‘Effect van UV-C-licht of waterstofperoxide-doekjes op de inactivering van methicilline-resistente Staphylococcus aureus, Clostridium difficile-sporen en norovirus-surrogaat’ vaak dat UV-C vaak effectiever dan doekjes met waterstofperoxide en chemische behandeling voor het desinfecteren van medische apparatuur en faciliteiten. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31077510/)
  2. Een artikel in het nummer van Vaccine van 5 juli 2018, getiteld “Ultraviolet-C-straling voor inactivering van virussen in foetaal runderserum“, meldde dat UV-C-straling met succes de virale belasting van verschillende virussen aanzienlijk verminderde. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29891350/)
  3. Een artikel in het nummer van 20 juni 2018 van het tijdschrift International Journal of Food Microbiology, getiteld “UV-C inactivering van door voedsel overgedragen bacteriële en virale pathogenen en surrogaten op verse en bevroren bessen” meldde dat een zeer korte toepassing van UV-C straling verschillende pathogenen, waaronder hepatitis A-virus (HAV), Escherichia coli en parasieten zoals Cyclospora caytanensis.
  4. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft officieel verklaard dat ultraviolette C-straling nuttig is bij het wegwerken van het COVID-19-virus en andere Corona-virussen.
  5. In het nummer van 25 februari 2017 van het prestigieuze medische tijdschrift The Lancet, in een artikel getiteld “Verbeterde desinfectie en acquisitie en infectie van eindkamers veroorzaakt door multiresistente organismen en Clostridium difficile“, rapporteerden onderzoekers dat het toevoegen van UV-C-straling aan de bestaande ziekenhuiskamer sterilisatiematerialen en -procedures zorgden voor betere gezondheidsresultaten in vergelijking met standaard sterilisatieprocedures zonder UV-C. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28104287/) 

 

Houd er rekening mee dat, hoewel UV-C-sterilisatietechnologie uitzonderlijk effectief is, deze niet alle pathogene plagen elimineert en deel moet uitmaken van een geïntegreerd anti-pathogeen sterilisatieprotocol dat is opgesteld door volksgezondheidsautoriteiten.  

 

Dit zijn de wetenschappelijk bewezen feiten. Maar welke producten kun jij aanschaffen om je huis vrij te maken van virussenCleanLight biedt twee producten aan: 

CleanLight UV-luchtdesinfectie 

CleanLight Air is een CleanLight-sterilisatieapparaat. Dit is een door een ventilator aangedreven kolomvormige luchtfiltratie-eenheid die de luchtzuiveringseenheden die gewoonlijk in dezelfde prijsklasse worden verkocht, ver overtreft. Het behandelt gebieden zo groot als 100 kubieke meter (3500 kubieke voet), afhankelijk van de hoogte van uw plafonds. CleanLight Air maakt gebruik van een krachtige UV-C-lamp, een innovatief ionisatieproces en een speciaal microbieel filter om ziekteverwekkers op te vangen en te doden. De luchtinlaat komt via een in Duitsland gemaakte Emb-Papst 4400-ventilator die muisstil, krachtig en energiezuinig is. 

De CleanLight Air is volledig gebouwd, ontworpen en getest in de Europese Unie, dus u weet dat het van hoge kwaliteit is. Voor grotere ruimtes kunt u vragen naar ons Pro-Air 800 ventilator aangedreven kanaalfiltratiesysteem. 

Klik hier om naar de luchtzuivering shop te gaan. 

 

CleanLight UV Surface desinfectie

Deze CleanLight UV-desinfectie-unit is niet alleen te gebruiken tegen COVID-19, maar ook tegen andere bacteriën en schimmels. Door CleanLight aan te brengen op het oppervlak dat u wilt desinfecteren, zoals een deurknop, een mobiele telefoon, een potlood, noem maar op, kunt u het coronavirus direct na de behandeling inactief maken. CleanLight maakte dit toestel zeer gebruiksvriendelijk. De toestellen wegen niet veel en u hoeft ze alleen maar aan te sluiten, aan te zetten en de doelgebieden een paar seconden in UV-C-licht te baden. 

De grote en krachtige CleanLight Pro levert een intense dosis UV-C die veel hoger is dan de dosis die effectief blijkt te zijn tegen ziekteverwekkers zoals COVID-19. 

Klik hier om CleanLight UV-desinfectie-unit te kopen.

  

In onderstaande video zie je hoe een CleanLight unit gebruikt wordt om een oven te desinfecteren, een plek waar vaak prints en bacteriën achterblijven. Wil je meer weten over deze producten? Stuur ons een bericht via het contactformulier, lees meer op https://stopcovid19virus.com/ of geef ons eens een belletje op +31 (0) 317 497 620!