Video’s

Video’s CleanLight

Hier ziet u een aantal videos van diverse toepassingen. Voor meer videos, bekijk ons youtube kanaal hier voor meer!

YouTube

CleanLight Belichtingsautomaat

Dit is een volledig geautomatiseerd CleanLight systeem dat 4 hectare behandeld binnen 2 uur. Tuinder: “Dit bespaard mij tenminste 40 keer chemisch ingrijpen per jaar. En dus bespaard het mij veel arbeid. Mijn gewas produceert beter. En de biologie blijft actiever”

 

CleanLight bij Hopmans Glorie

“Doordat de overheid het gebruik van bronwater verbiedt en ook nog eens hergebruik onmogelijk maakte door het verbieden van effectieve chemie werd het spoelen van tulpenbollen een hachelijk proces. Nu kunnen we weer een schoon gespoeld product leveren aan de markt.”

 

CleanLight Hobby Unit

De CleanLight Hobby Unit is vooral populair onder thuiskwekers:  “Ik kweek een paar planten thuis. Ik wil in mijn huis en op mijn planten absoluut geen troep. Sinds ik CleanLight kocht in 2010 hoeft dat ook niet meer, mits ik mijn planten dagelijks behandel zodra het eerste plekje verschijnt”.

 

CleanLight UV gewasversterking in de opkweek

CleanLight UV wordt hier toegepast om verschillende gewassen in de opkweek te versterken en de ziektes op de planten te bestrijden. Op deze manier kunnen opkweek bedrijven in de productie deze duurzame technologie met “toelating” van de NVWA, CTGB en ARBO inzetten.

 

Gerja Helden over Cleanlight in de naoogst

CleanLight UV na-oogst installatie voor controle op botrytis tijdens de verwerking van gerbera bloemen. Deze behandeling helpt tegen de verspreiding van ziektes zoals botrytis en andere schimmels, bacteriën en virussen tijdens het transport.

 

CleanLight UV Aardappel installation

Deze CleanLight UV Aardappel toepassing wordt gebruikt om echte meeldauw, valse meeldauw en Phytophthora op aardappel gewassen te bestrijden. Deze technologie is bruikbaar in natte condities en ook tot de oogst, omdat er geen residue achter blijft.

 

UV bollen ontsmetting bij WW van Haaster en zn. – CleanLight

Robin van Haaster van WW van Haaster en zn. verteld waarom zij voor de CleanLight Bollenkap hebben gekozen én waarvoor zij deze allemaal gebruiken.

 

UV Belichtingsboom bij Kapteijns – CleanLight

CleanLight is hier geïnstalleerd op een spuitboom, en wordt gebruikt tegen echte meeldauw, valse meeldauw en botrytis. Kapteijns Plantenkwekerij B.V. elimineert ziektes op zijn gewas al sinds 2014!