Over ons

Wij zijn een jong innovatief bedrijf gespecialiseerd in UV-toepassingen in de land en tuinbouw. Sinds 2006 leveren wij op maat gemaakte UV-oplossingen aan telers over heel de wereld. We zijn een flexibel bedrijf en gaan geen uitdaging uit de weg.

Anno 2017 hebben wij meer dan 3000 gebruikers in 26 landen wereldwijd. Vaak werken wij met lokale partners/dealers om de klantenservice optimaal te kunnen verrichten. Onze toepassingen zijn ontworpen voor het doden van schimmels, virussen en bacteriën op gewassen, materialen, in water en in de lucht.

We denken altijd mee met de klant en proberen een zo goed mogelijke oplossing te bieden voor elk logistiek systeem. Door de steeds verdergaande automatisering in de land en tuinbouw is het toepassen van de CleanLight technologie voor steeds meer bedrijven mogelijk.

Daarnaast wordt het middelen pakket voor glastuinders wordt steeds beperkter en wij bieden ze een handvat welke het mogelijk maakt om het middelen gebruik flink te reduceren. Dit resulteert tevens in het verhogen van de opbrengst van onze klanten door het bestrijden van ziektes zonder onnodig gebruik van chemie en minder groeiremming.

GENERAL

Arne Aiking

Founder/owner
(E) aiking@cleanlight.nl
(T) + 31 6 21 57 46 57

 

SALES

David Symanzig

Key accountmanager
(E) david@cleanlight.nl
(T) + 31 6 13 56 35 75

Bezoek Adres

BioPartner Center

Nieuwe Kanaal 7L
6709 PA, Wageningen
Nederland